Bądź eko 149 razy, a 150 będzie już naturalny!

BUŁKI DO HAMBURGERÓW Z SIEMIENIEM LNIANYM BEZGLUTENOWE (2 szt.) 140 g - INCOLA

Symbol: 5902431592015
Dostępność: Duża dostępność
12.39 zł
12.02 zł cena z kodem: 3-za-149
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
16.10 zł
  • Paczkomaty InPost 16.10 zł
  • Kurier InPost 16.90 zł
SKŁADNIKI
skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), woda, złote siemię lniane 7,3 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop ryżowy z koncentratem soku winogronowego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej),białko JAJA kurzego, cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza), sól.

OPIS
Złota bułeczka posypana złotym siemieniem lnianym. Chrupiąca po podgrzaniu, idealna na śniadanie, kolację i do hamburgerów.
Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1205 kJ/286 kcal
Tłuszcz: 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 50,5 g
w tym cukry: 6,8 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 4,0 g
Sól: 1,38 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
9.50
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
30
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
15.00
Masa netto (g):
140
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
INCOLA (bezglutenowe pieczywo i wafle)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko Biała
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep zamknięty


Przerwa techniczna do 28 lipca, zapraszamy wkrótce. ( :