Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0.00 zł
Cena uwzględnia rabaty
Bądź eko 149 razy, a 150 będzie już naturalny!
-
Kategorie
- WSZYSTKIE
- WIELKANOC
- Zawsze pod ręką
- KETO strefa
- Idealne na prezent
- Dżemy, konfitury, musy
- Kremy i masła orzechowe
- Świeży oddech
- Miody, produkty pszczele
- Słodycze BEZ CUKRU
- Suplementy i zdrowie
- Wypieki, półprodukty, mieszanki
- Do słodzenia
- Kawy
- Herbaty
- Napoje
- Bakalie, owoce
- Słodycze
- Gorące napoje
- Budynie, kisiele, galaretki
- Dla dzieci i niemowląt
- Śniadaniowe
- Sypkie i makarony
- Octy, oleje, oliwy
- Dania gotowe
- Wege pasty i przetwory
- Wędliny i ryby
- Pieczywo
- Przyprawy, zioła, sosy
- Warzywa i grzyby
- Dla pupila
- Promocje
- Nowości
- Bestsellery
- Blog
- Kontakt
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0.00 złCena uwzględnia rabaty
-



CUKIER WANILINOWY BEZGLUTENOWY 32 g - CELIKO
Symbol:
5900038002401
Dostępność:
Duża dostępność
2702
szt.
2.29
2.22
cena z kodem:
3-za-149
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
48 godzin
Cena przesyłki:
16.1
- Paczkomaty InPost 16.1
- Kurier InPost 16.9
Kod kreskowy:
EAN:
5900038002401
cukier, aromat: etylowanilina.
OPIS
Idealnie nadaje się do przygotowywania domowych ciast i wypieków, a także jako składnik deserów różnego typu.
Przepis na ciasto drożdżowe
Składniki:
- 1 koncentrat ciasta drożdżowego w proszku Celiko 200 g
- 2 jaja
- 150 ml mleka
- 30 g roztopionego MASŁA lub oleju
- 1 - 2 łyżeczki cukru wanilinowego
Sposób przyrządzenia:
1. Do miski przesiej koncentrat mąki, wbij JAJA i wlej ciepłe MLEKO o temperaturze max. 30 stopni Celsjusza. Wyrabiaj mikserem ok. 3 minut lub ręcznie, aż masa będzie gładka, jednolita i błyszcząca.
2. Wlej tłuszcz i wyrabiaj jeszcze ok. 2 minut. Ciasto przełóż do foremki (średnica ok. 20 cm) nasmarowanej tłuszczem lub wyłożonej pergaminem i pozostaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na ok. 30 minut.
3. Ciasto włóż do nagrzanego piekarnika, piecz w temperaturze 180 stopni Celsjusza, około 30 minut.
4. Gotowe ciasto można dodatkowo posypać cukrem pudrem lub polukrować.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
1.00
Masa netto (g):
32
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Celiko SA ul. Św. Antoniego 71, 61-359 Poznań
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
Polecane
-
Podobne produkty