Bądź eko 149 razy, a 150 będzie już naturalny!

KREM MIGDAŁOWY CHAI CRUNCHY BIO 250 g - TERRASANA

Symbol: 8713576004076
Dostępność: Średnia dostępność
37.24
36.12 cena z kodem: 3-za-149
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
16.1
  • Paczkomaty InPost 16.1
  • Kurier InPost 16.9
SKŁADNIKI
MIGDAŁY prażone* 91 %, cukier z kwiatów kokosa*, napój ryżowy w proszku* (ryż*, bezglutenowy błonnik OWSIANY*, olej słonecznikowy*, sól), czarna herbata w proszku*, cynamon w proszku* 0,51 %, kardamon w proszku* 0,23 %, goździki w proszku*, substancja zagęszczająca: pektyny. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ten krem to idealne połączenie ekologicznych MIGDAŁÓW, przyprawy chai i odrobiny cukru z kwiatów kokosa. Pyszny na chlebie, w ciastach lub po prostu sam.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2524 kJ / 609 kcal
Tłuszcz: 48 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g
Węglowodany: 18 g
w tym cukry: 8,4 g
Błonnik: 8,6 g
Białko: 21 g
Sól: 0,11 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać NASIONA SEZAMU, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY LASKOWE i nerkowca.

UWAGA
Mimo dołożenia wszelkich starań produkt może zawierać kawałki łupin i skorupek.
Warstwa oleju z orzechów na wierzchu nie świadczy o złej jakości produktu. Krem należy dobrze wymieszać.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Masa netto (g):
250
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
Kraj pochodzenia:
Holandia
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: