OPIS
Idealna do wyrobu ciasta kruchego, rogalików, kruchych babeczek i tart. Jest często stosowana do podsypywania ciasta na pizzę. Można ją wykorzystywać także do dań wytrawnych, w trakcie panierowania mięs, zagęszczania sosów czy przyrządzania łazanek. Polecamy łączenie krupczatki z innymi mąkami, aby dodać wypiekom kruchości i puszystości. Dodanie krupczatki do mąki pszennej stanowi sekret udanych tortów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1460 kJ / 344 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 70 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 3,7 g
Białko: 11 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze do 25 °C.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
16.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.50
Masa netto (g):
1000
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.50
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Producent:
PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
PRO-BIO, obchodní společnost Lipová 40, 788 32 Staré Město pod Sneznikem, Czechy
Kraj pochodzenia:
Czechy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.