OPIS
Bez dodatku cukru, zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło Magnezu.
Pieczywo chrupkie bezglutenowe to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba. Najwyższej jakości OWIES, którego pochodzenie można prześledzić na każdym etapie produkcji, co zapewnia brak zanieczyszczeń glutenem z innych zbóż.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1622 kJ/ 384 kcal
Tłuszcz: 3,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 0,1 g
Błonnik: 6,1 g
Białko: 8,3 g
Sól: 0,62 g
Magnez: 71 mg (18,9 %)**
**Referencyjna wartość spożycia Magnezu
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od promieni słonecznych.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
14.50
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.50
Masa netto (g):
150
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.50
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
LE PAIN DES FLEURS (pieczywo chrupkie)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
S.A.S. EKIBIO, 07340 Peaugres, ZA LA Boissonnette
Kraj pochodzenia:
Francja
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.