Bądź eko 149 razy, a 150 będzie już naturalny!

ROŻKI Z KREMEM KOKOSOWO - CYTRYNOWYM BEZGLUTENOWE BIO 30 g - MOGLI

Symbol: 4260311985311
Dostępność: Duża dostępność
10.90
10.57 cena z kodem: 3-za-149
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
16.1
  • Paczkomaty InPost 16.1
  • Kurier InPost 16.9
SKŁADNIKI
syrop z agawy w proszku* 24 %, mąka ryżowa* 23 %, MLEKO w proszku*, olej rzepakowy*, mąka z ciecierzycy* 8,2 %, mus kokosowy* 2,4 %, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika)*, olej kokosowy*, sól, olejek ze skórki cytryny* 0,2 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Rożki waflowe na bazie mąki ryżowej i mąki z ciecierzycy z nadzieniem z kremu kokosowo - cytrynowym (50 %).
Na zewnątrz chrupiące, w środku kremowe! Nie zdziw się, gdy znikną w mgnieniu oka.
Produkt nie zawiera tłuszczu palmowego i został posłodzony syropem z agawy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1982 kJ/474 kcal
Tłuszcz - 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 5,7 g
Węglowodany - 57 g
w tym cukry - 33 g
Błonnik - 2,7 g
Białko - 11 g
Sól - 0,54 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU I SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, spożyć bezpośrednio po otwarciu.

Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
16.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.50
Masa netto (g):
30
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
MOGLI (musy owocowe, przekąski)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
MOGLI NATURKOST GMBH, KARL - MARX - STRASSE 88, 12043 BERLIN
Kraj pochodzenia:
Niemcy
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Austria
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: