Bądź eko 149 razy, a 150 będzie już naturalny!

SYROP DYNIOWY Z PRZYPRAWAMI KORZENNYMI 280 ml - KROKUS

Symbol: 5906732625984
Dostępność: Duża dostępność
18.02
17.48 cena z kodem: 3-za-149
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
16.1
  • Paczkomaty InPost 16.1
  • Kurier InPost 16.9
SKŁADNIKI
przecier z dyni (49 %), cukier, przyprawy korzenne w zmiennych proporcjach (3 %), cynamon mielony, goździk mielony, imbir mielony, kardamon mielony.

OPIS
Syrop jest intensywny i słodki, dlatego do picia proponujemy rozcieńczać go z wodą w stosunku 1:10. Nadaje wyjątkowy aromat herbatom, świetnie sprawdza się, jako polewa do kasz, budyniu, naleśników, placuszków, racuszków, omletów, lodów i innych deserów. Sorbet wykonany z syropu jest również godny polecenia. Ostatnio bardzo popularne są kawy z dodatkiem syropów owocowych. Syrop można dodawać również do alkoholu np. win wzbogacając ich smak.
Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
Wartość energetyczna: 1017 kJ / 239 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 59 g
w tym cukry: 57 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g

UWAGA
Smak, aromat, kolor i konsystencja mogą się różnić w zależności od pory roku i partii surowca. Osad jest zjawiskiem naturalnym.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
19.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
210
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.50
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
6.50
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Krokus Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk sp.j. Pająków 25 B, 26-704 Przyłęk
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: